joi, 11 septembrie 2008

Cu ei ne mandrim


Aseara am obtinut o bine meritata victorie in fata unui adversar redutabil, selectionata Insulelor Feroe. Succesul este cu atat mai rasunator cu cat din minutul 70 (aprox) am evoluat cu un om mai putin, Ghionea fiind eliminat pentru lovirea cu cotul a unui adversar.
Si de aceasta data arbitrii ne-au furat, croatul de la centru refuzand tricolorilor doua penalty-uri clare. Baietii insa au un moral foarte bun si privesc cu optimism spre duelul cu Franta care va avea loc peste o luna la Constanta.
Selectionerul Victor Piturca este convins ca impotriva cocosilor, tricolorii vor face o grimasa frumoasa, mai mult de 4-5 goluri pe repriza neavand cum sa incaseze. In fond, orice profesionist stie ca dupa o serie de gherle, sigur trebuie sa-ti intre si vreo 2 asi.
Totodata, el tine sa ne reaminteasca ca zarurile nu au fost aruncate, ele aflandu-se in siguranta in buzunarul de la piept.

2 comentarii:

Anonim spunea...

singurul lucru spectaculos de pe ziua de ieri a fost modul in care s-a dovedit ca triseaza piturca la cazino, nicidecum jocul din feroe.

Jefe spunea...

not true!
in somalia s-a nascut cel mai gras copil din istoria tarii. la nastere, bebelusul avea 1,2 kg :|