marți, 10 iunie 2008

Culisele contraataca


Si Becali porni agale spre biroul presedintelui UEFA, Michele Platini. Batu discret in usa de 3 ori, stop, inca de 2 ori, stop. Usa se deschise si in prag aparu insusi Mai-Marele.
"Quelque chose, Jiji?"
"Bai, Mihaita! Fii atent la mine. Apropo si pe unu din nepotii mei tot Mihaita il cheama. Esti atent, da? Ca trec direct la subiect. Mie nu-mi plac cotzcarii d-astea ca ma vede Dumnezeu si e nasol. Deci. Tu esti Platiniiiii si o sa iei de la mine 10 miiii. Ia d-aici valiza, pune 3 - 0 pt Romania la masa verde si aia e. Hai ca ma grabesc, tine-te de cufar si noapte buna."
"Jiji, c'est ne pas possible! Raymond e mon ami. Plus ca si eu tot francez."
"Ba pe dracu, Mihaita. Uite ca ma faci sa vorbesc de uciga-l toaca si nu daq bine la imagine. Pai si Sandu tot tu ami e, ca el te-a scos presedinte. Asa ca ia valiza si taci din bouche."
"Pai, Jiji si daca ne prinde? Nu vreau problem avec police."
"Lasa ma asta ca ma scot eu. Zic ca am venit sa cumpar Stade de France sau ce virane mai aveti voi p-acolo. Caldaramul din Place Concorde, o tija de la turnu Eifel, vad io.
Hai ca mai scad si eu. Pune 0 - 0 ca nu se prinde fraierii. E bine si 1 punct. Da-i dracu de milogi. Da mi-o lasi pe Steaua in Liga si suntem chit. Hai te pup ma. Am plecat.

4 comentarii:

Anonim spunea...

BBB

Jefe spunea...

meaning?

Anonim spunea...

Bine Bha Baiatule!

Livius spunea...

@ Andu: :)))))))