sâmbătă, 4 aprilie 2009

Iubim cu mintea sau cu sufletul?


Marina Almajan (da, nici eu n-am mai auzit de ea de 480 de ani) modereaza o emisiune in care o adolescenta de aprox 17 ani, cu o bluza in stripe-uri colorate, vopsita rosu, cu rosu pe la ochi si oja, evident rosie (sindrom obsesiv-compulsiv perhaps) isi marturisea dragostea nemuritoare profesorului ei de romana, tuns periuta dar, atentie, cu parul lung la spate, legat in coada.
Mama junei (asa cum a si apelat-o la un moment dat doamna Mihaela Tatu - da era si dansa in platou) il ruga pe domnul profesor ca in cazul in care o iubesta cu adevarat pe Laura (juna in cauza) sa o lase pe aceasta sa-si traiasca tineretea.
Profesorul, intr-o manie poetica, peroreaza vreo 10 min despre iubirea mantuitoare de droguri si puritatea caprelor din Tibet (asta a fost momentul in care am realizat fara nici cel maimic dubiu ca acest om ajunsese la emisiune dupa vreo 6 jointuri mari si cel putin doua ciuperci). Enerveaza pe toata lumea, inclusiv pe un anumit "Calin", fost coleg cu Mihaela si "prieten intim".
Printre invitati se numara si celebrul sexolog Bebe Mihaescu, care se simte intrigat de situatia excolegului - exiubitului Laurei si incepe o anchetarea minutioasa a cazului. Bate apropouri, isi bate joc de profesor, de "Calin" si de domnisoara, dupa care se scarpina in barba si tace.

Si asa se incheie emisiunea, cu Marina Almajan amintind de situatia neplacuta care s-a petrecut IN DIRECT cu oameni care prefera sa-si spele rufele in public, ca doar evident, editia Iubim cu mintea sau cu sufletul? a emisiunii era de fapt un cenaclu cu redari din Kafka.

PS: marina almaSHan, pardon.

PSS: profesorul era bineinteles insurat si a divortat de nevasta-sa si i-a dat papucii amantei IN DIRECT pentru Laura (dovada ca o iubeste ...)

4 comentarii:

Anonim spunea...

ca ai ramas pe post pana la sfarsitul emisiunii e lesne de inteles dupa ce ai vazut despre ce e vorba. Problema e CUM ai ajuns sa te uiti la asta in prima faza

Jefe spunea...

Miracolul telecomenzii si tehnologia de nepatruns a butoanelor ei ...

cecauteuinviatamea spunea...

k te-ai uitat, te-ai uitat k si eu ma mai uitam cand eram acasa, cred, dar sa si scrii despre ea dupa ce te-ai uitat :)) no offense, inteleg ca te-a amuzat k venise ala spart.

Jefe spunea...

scriam in timp ce se derula genericul de final al emisiunii. ce vrei ... m-a impresionat :|