marți, 22 aprilie 2008

Ratza la tava garnisita cu banane si sos Scapau


Pe romaneste vorbind (aia de zi cu zi) Sa-mi bag pula!. Da, am zis-o. Si o mai zic o data "Sa-mi bag PULAAAA!". De cate ori vreau o zic si cu sublinieri, cu @ (as in pul@) si cu ce vrea muschiu' meu. Pentru ca am dreptul la libertatea de exprimare. Si mai am dreptul sa nu fiu discriminat ca vorbesc asa. Singura norma pe care as incalca-o ar fi cea a bunului simt (Ba, acesta, nu-i frumos sa vorbesti asa. Nu-i frumos) care nu se prea pedepseste in vre-un fel. Cu toate astea eu am inceput sa fiu discriminat.
Ca sa ajung mai repede la subiect, a intrat mai noi in vigoare o lege (votata era mai demult) care interzice fumatul in TOATE spatiile publice. Fara exceptie, fara stelute (as in *, ca in reclamele proaste).
Reactia mea de viciat iresponsabil si de Gargamel (un personaj malefic din Strumfii) al sanatatii este "Ma pis pe voi handicapatilor care-mi furati dreptul la exprimare (intr-un sens mai larg evident) si ma discriminati si etichetati ca pe ultimu' talhar!"
De ce sa-mi beau cafeaua iarna la -20 de mii de grade in fata cafenelei? De ce sa merg 12 ore cu trenu' fara sa am un loc unde sa pot fuma, fara sa deranjez pe nimeni? De ce sa iau o gura de bere si sa ma grabesc pana la mine in casa sa-mi fumez tigara in liniste? De ce in mijlocul unei discutii cu o gagica intr-un club sa dau fuga la baie unde sa fumez tirat o tigara? De ce? Pentru ca vreti voi? Va asteptati sa inghit porcariile si minciunile voastre de cacat cu sanatatea celor din jurul meu? Da-te-n mortii matii, fa-mi un loc unde sa-mi zbor plamanii in liniste, dar sa ma bucur de aceleasi conditii ca si "protejatii" tai. Nu sunt nici lepros si nici idiot ca sa nu-mi dau seama de interesele imense ale producatorilor de medicamente, ale agentiilor de asigurari de sanatate, ale oportunistilor campaniilor sociale "ani, anti, anti" etccccccccccc.
Ma duc sa-mi aprind o tigara si sa suflu fumul in fata lu fic-tu ala micu de 2 ani. Pt ca violenta (de orice fel) naste violenta. Remember Prohibitia din America si rata criminalitatii care a crescut cu 48% in 2 luni si a ajuns la 130% intr-un an.
Sa-mi bag pula.

PS: in tine!