miercuri, 27 august 2008

The mother we had too much


Stirea este ceva mai veche dar fara doar si poate senzationala.
Se pare ca la sfarsitul amicalului Romania-Rusia de dinaintea campionatului european, castigat de echipa noastra cu 3 la 0, FRF-ul si administratia prezidentiala au primit urmatoarea telegrama:
"Ati castigat. Stop. Felicitari. Stop. Gaze. Stop. Petrol. Stop"

Asta s-a vrut a fi o introducere pentru ce urmeaza sa va povestesc. Si da, ii are ca protagonisti pe rusi, georgieni si romani.
Din cate am vazut, Mother Russia are un respect deosebit de mare si o frica si mai si fata de drepturile omului, nato, ue si alte astfel de insitutii si legi/drepturi. Cel mai recent exemplu este razboiul cu georgienii si raspunsul pe care l-a dat Rusia cand a fost luata la intrebari de nato. Pe scurt, purtatorul de cuvant rus si-a dat jos pantalonii si chilotii aratandu-si cu mandrie posteriorul cu hemoroizi prezidentiali, rostind intr-o engleza aproximativa de kremlin: "Fuck you and suck on my das vidania!".
Mother Russia a demonstrat inca o data ca o doare in dindarat de ce pluteste in jurul ei si are daca i se scoala drept de viata si de moarte asupra norocosilor vecini.
Mergand putin inapoi in istorie, catre al doilea razboi mondial si facand o comparatie intre cele doua perioade de timp tragem o concluzie destul de trista. Oamenii cand aud de rusi sau "Pazea, vin rusii!" au spasme instictive. Arunca ceasurile de la mana si fug de se rupe pamantul.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Uita-te la Naponeon si la Hitler. Ambii s-au dus peste rusi (in heart-ul mamei Russia), si-au luat-o discret anal, si-au bagat pula si s-au intors acasa. The point e ca, nici peste ei nu poti sa te duci nici daca vin ei dupa tine nu e bine (nu ca ar trebui sa se miste multadica...la cat sun de mari si de rotunzi sunt vecini cu majoritatea tarilor de pe glob). Sooo... cel mai bine e sa te dai dupa copac... sau... dupa ocean..

Jefe spunea...

Situatia asta imi aduce aminte de o povestioara auzita:
- Ba, daca ma mai injuri o data de morti ...
- Ce, ma? Ce?
- Nu-i frumos, ma!