duminică, 23 septembrie 2007

Despre restante si nu numai

S-a intamplat ca a fost un student care a avut 10 restante la scoala. Veti spune ca e baliverna, 10 e un nr mult prea rotund ca sa se intample. E drept ca el a dat doar 9 din ele, tocmai ca sa nu atenteze la perfectiunea primului numar de 2 cifre. In fine. A venit si ultima lui restanta, la internet. wtf ... cum sa ai restanta la internet? Se poate, stati linistiti. El si inca 2 ca dansul au ajuns intr-o vineri la ora 8 fara 10 la scoala pt a-si infrunta destinul. Si s-au pus pe barfit, fumat si asteptat. Si cum timpul, in 3 trece mai repede, asa se si facu ora 9 si nimeni nu-i baga pe ei in seama. Moment in care, cuprinsi de o puternica emotie au declarat: Hai in pl noastra acasa (a se nota faptul ca printre cei 3 era si o reprezentanta a sexului frumos). Atunci totul a inceput sa se miste in slow motion, cu small effect de blurr. A venit o glumita de seminarist, galben si tras la fata ca tapu la coaie. Asteptai din clipa in clipa sa-l vezi prabusindu-se lovit de epilepsie si hepatita. "Bradut e plecat din tara. Dati restanta cu mine". Si ii baga pe cei 3 novici intr-o sala cu calculatoare multe si proaste si le inmaneaza subiectele. Saracii nu invatasera dar se presupune ca nu prea e o materie la care sa ai prea multe de studiat. Asa ca se uitau pierduti unul la celalalt nevenidu-le sa creada bataia de joc la carfe erau supusi. Au dat cu chiu si vai foaia mazgalita si, cu un zambet plin, au iesit triumfatori. Nu ca scrisesera ceva, dar ca se terminase chinul restantelor. Iar mizerii si batjocoriri de-astea nu-i mai impresionau de mult. Eu propun sa le uram bafta, iar ai de corecteaza sa se comporte ca la examen. In bataie de joc. Tu n-ai facut nimic, ei iti dau 5 si te lasa in mortii tai.

marți, 11 septembrie 2007

The best mouse trap


Am descoperit cea mai eficienta metoda de a omori un soarece. Asa ca daca aveti probleme cu rozatoru asta feroce iata ce faceti:
Luati o lama de barbierit (d-aia veche frate, cu care sa radea tata cand era la facultate) si o infigeti intr-o scandura. De o parte a scandurii asezati o maslina (neaparat verde). Soarecele vine, se uita peste lama la maslina, iar continuarea o ghiciti si singuri. Cum soarecii nu mananca masline, acesta va da din cap dezgustat, in semn de protest. Tot dand din cap negativ, el isi va sectiona gatul in lama, decesul survenind imediat.
Good luck hunting!

vineri, 7 septembrie 2007

Asa e-n tenis


Se mai intampla sa vad anumite lucruri deranjante si sa-mi sar din pepeni. Ratb-isti care-mi inchid usa in nas, metrouri care vin dupa 15 minute etc. Dar pana la urma sunt fapte cotidiene care fac parte din "mica aventura bucuresteana". Insa mai e o categorie. Unde bataia de joc n-are limite si costa, din pacate, foarte mult. Pe scurt, Gabi Bostina, fostul jucator al Stelei, a semnat un contract cu Dinamo. Asa ca stau si ma intreb. Cat de mult mai conteaza sa bagi bani in fotbal daca tu iti bati joc de jucatori. Si nici macar nu ai dreptul (teoretic) sa faci asta. Cat de josnic trebuie sa fie oierul din tine, incat sa platesti oameni ca sa-ti fie tinta de flegme? De-acum incolo, cand ii pupi mana patriarhului de la Muntele Athos, roaga-l sa te convinga sa ramai acolo.
Cat despre Bostina, ma bucur pentru el ca a impuscat 2 iepuri de-odata. A intrat din nou la o echipa mare (ceea ce nu poate decat sa-i confirme valoare) si i-a dat si o palma peste obrazul carpanos al "trimisului". Il rugam astfel pe domnul Becali sa intoarca si celalalt obraz. Nu de alta, dar mai sunt si altii care ard de nerabdare.

joi, 6 septembrie 2007

Dreaming ...


Times come and go. Ages flash by and melt into the abyss. Life dies, beauty fades, suns extinguish. Gods and mortals alike twist and turn into a futile attempt to escape their own extinction.

miercuri, 5 septembrie 2007

Old habits die hard









Pe scurt e vorba de cateva printuri foarte marfa.
Enjoy!

marți, 4 septembrie 2007

Echilibru?


In mare este vorba despre plecarea mea de la McCann. Nu am decat cuvinte de lauda pentru aceasta agentie. M-a invatat multe si bune si rele. Pana la urma e bine ca poti sa inveti si din partile mai putin placute ale oamenilor. Sper sa-mi foloseasca pe viitor. In fine. Daca se intampla vreodata sa alegeti intre scoala si serviciu, alegeti scoala. Asta e valabil numai pentru cei care nu sunt la FJSC. Pt aceia dintre voi care va aflati printre nefericitii "castigatori" ai admiterii, am un singur sfat. Treceti la id, copii si asa aveti sansa de a nu-i vedea asa des pe idiotii nostri.
Iar ca sa va faceti o idee despre cum se intra in industrie, ascultati urmatoarele. Seamana foarte mult cu examenul la Poli (despre care a auzit toata lumea): E ciudat de usor sa intri. Problema e ca nu se stie cat de intreg iesi. Continuand in acest ton optimist, daca vreti sa dansati pe sfoara la McCann, nu trebuie decat sa va trimiteti un cv la monica_cojocariu@mccann.ro si aveti sansa de a lucra intr-un departament dragut din multe puncte de vedere, dar extrem de bitchy din mai multe.
Have fun curcanilor!